Het gerecht Courgetti Gamba klinkt als een heerlijk en creatief fusiongerecht waarin zowel courgettepasta (courgetti) als echte spaghetti worden gecombineerd met garnalen (gamba's). Het gebruik van courgettepasta geeft een lichte, gezonde touch aan het gerecht, terwijl de verse spaghetti zorgt voor die traditionele pasta-textuur. De gamba's voegen een sappige, hartige smaak toe, wat het geheel naar een hoger niveau tilt.
Ingrediënten
Spaghetti (ref. A15)
Napolitana saus (ref. H3)
Peterselie
Spaans pepertje
Courgetti
Grote Garnalen
Citroen
Knoflook
Zout/peper
Olijfolie
Bereiding
- Ontdooi de pasta in heet water (of leg van te vooren uit in de koeling).
- Grill of bak de garnalen in olijfolie samen met citroenrasp, rode pepertjes en knoflook.
- Verwarm de saus in een pan.
- Roer de pasta en courgettespaghetti door de saus.
- Meng alles goed en breng op smaak met zout en peper.
- Serveer op een bord en garneer met de garnalen en verse peterselie.
Dit recept gemakkelijk uitgewerkt in pdf.