Insalata di Pasta

Deze salade zit bomvol heerlijke ingrediënten en is geschikt als lunchgerecht, bijgerecht of zelfs als lichte maaltijd. Hier is wat je nodig hebt: fusilli, zelfgemaakte pompoenpesto, sappige cherrytomaatjes, een handvol frisse rucola, knapperige zonnebloempitten, zoete rozijnen, romige feta, vers geplukte basilicum en een scheutje olijfolie.

Ingrediënten

Fusilli (Smiling Cook)
Pompoenpesto
Cherry tomaat
Rucola
Zonnebloempitten
Rozijnen
Feta
Verse basilicum
Olijfolie
Zout/peper

Bereiding

Ontdooi de pasta in heet water of laat vooraf ontdooien in de koelkast.
Meng de pasta met pompoenpesto en rucola.
Snijd cherry tomaten en scheur feta in stukjes.
Doe de pasta in een kom en garneer met rozijnen, feta, zonnebloempitten, tomaten en basilicum.
Besprenkel met olijfolie en balsamico. Breng op smaak met zout en peper.

Dit recept gemakkelijk uitgewerkt in pdf.