Deze frisse en kleurrijke pastasalade met Fusilli (Smiling Cook) is perfect voor een lunch, buffet of als bijgerecht. Combineer de heerlijke smaken van kipfiletblokjes (MAQS), knapperige radijs, romige avocado, geroosterde pijnboompitten, kleurrijke paprikablokjes, pittige rucola, zachte mozzarella en een snufje Grana Padano. Meng alles met een smaakvolle pesto, en voeg een vleugje chilivlokken, zout en peper toe voor extra pit.

Ingrediënten
Fusilli (Smiling Cook)
Kipfiletblokjes (MAQS)
Radijs
Avocado
Pijnboompitten
Paprika in blokjes
Rucola
Mozzarella
Grana Padano
Pesto
Chilivlokken
Zout en peper
Bereiding
Ontdooi de pasta en kipfilet in heet water of in de koelkast. Bak kipblokjes op laag vuur.
Bak pijnboompitten goudbruin in een droge pan.
Meng de pasta met rucola, paprika, radijsjes, tomaat, avocado, kip en pijnboompitten.
Verdeel mozzarella en Grana Padano over de salade. Besprenkel met olijfolie en voeg zout, peper en chilivlokken toe.
Dit recept gemakkelijk uitgewerkt in pdf.