Pastasalade Burrata en aardbei

Laat je inspireren door deze pastasalade met burrata en aardbei! Dit gerecht combineert romige burrata met de zoete frisheid van aardbeien, perfect in balans met de hartige smaak van pasta en een vleugje verse basilicum. Voeg een scheutje balsamico of een lichte dressing toe om het geheel af te maken.

Ingrediënten

Rigatone (Smiling Cook)
Kipfilet stukjes (MAQS)
Basilicum
Pistachenootjes
Veldsla
Verse aardbeien
Avocado
Burrata
Olijfolie
Balsamico azijn
Zout en peper

Bereiding

Bak de ontdooide kipfilet stukjes in olijfolie gedurende 2 minuten goudbruin.
Ontdooi de pasta in heet water (of leg deze van tevoren in de koeling).
Snijd de aardbei, basilicum en avocado in stukjes.
Hussel de salade in een mengkom met olijfolie en balsamico azijn.
Maak een mooie salade op een diep bord, verdeel de pistachenootjes en burrata over de salade.
Breng op smaak met zout en peper.

Dit recept gemakkelijk uitgewerkt in pdf.