Pasta (fruit) Salade

Bent u op zoek naar een verrassend en smaakvol gerecht om aan uw horecamenu toe te voegen? Dan is deze pastasalade met druiven, geitenkaas en appel een perfecte optie. Het is een frisse en kleurrijke salade die niet alleen eenvoudig te bereiden is, maar ook bij veel gasten in de smaak zal vallen. De zoete sappigheid van de druiven en appel vormt een heerlijke combinatie met de romige geitenkaas en de hartige pasta.

Ingrediënten

Conchiglie (Smiling Cook)
Geitenkaas (rol)
Groene appel
Witte druiven
Veldsla
Citroen
Pecannoten
Olijfolie
Zout en peper

Bereiding

Ontdooi de pasta in heet water (of leg deze van tevoren in de koeling).
Snijd de geitenkaas in plakken.
Halveer de druiven.
Snijd de appel in partjes en marineer in citroensap.
Hussel de salade in een mengkom met olijfolie en een beetje citroensap.
Maak een mooie salade op een diep bord, verdeel de geitenkaas over het bord en strooi de pecannoten eroverheen.
Breng op smaak met zout en peper.

Dit recept gemakkelijk uitgewerkt in pdf.