Pastasalade Kip Pesto

Op zoek naar een eenvoudig, smakelijk en snel te bereiden gerecht voor in de horeca? Deze pastasalade met kip en pesto is de perfecte keuze! Ideaal als lunchgerecht, lichte maaltijd of als toevoeging aan een buffet. Combineer al dente gekookte pasta met malse stukjes gegrilde kip, verse basilicumpesto, zongedroogde tomaatjes en rucola voor een frisse en Italiaanse smaakbeleving.

Ingrediënten

Penne (Smiling Cook)
Kipfiletblokjes (MAQS)
Pesto
Cherry tomaatjes (zongedroogd)
Cherry tomaatjes, gehalveerd
Rucola
Olijven
Mozzarella
Avocado
Basilicum
Balsamico en olijfolie
Zout en peper

Bereiding

Ontdooi de pasta in heet water of laat vooraf ontdooien in de koelkast.
Meng de pasta met pesto en rucola.
Snijd avocado in een waaier en scheur de mozzarella in stukjes.
Doe de pasta in een kom en garneer met kipstukjes, tomaat, olijf, mozzarella, avocado en basilicum.
Besprenkel met olijfolie en balsamico. Breng op smaak met zout en peper.

Dit recept gemakkelijk uitgewerkt in pdf.