Op zoek naar een smaakvol en eenvoudig recept voor jouw horecagelegenheid? Probeer deze heerlijke risotto met bospaddenstoelen! Dit gerecht combineert romige risotto met de diepe, aardse smaken van verse bospaddenstoelen en is perfect als vegetarisch hoofdgerecht op je menukaart.

Ingrediënten
Risotto (Smiling Cook)
Bospaddenstoelen
Kastanje Champignons
Parmezaanse Kaas
Sjalot
Verse tijm en oregano
Olijfolie
Zout en peper
Bereiding
Borstel de paddenstoelen schoon en snijd of scheur in stukken.
Snipper de sjalot en hak verse kruiden.
Bak sjalot en paddenstoelen in olijfolie. Voeg de kruiden toe.
Voeg de risotto toe en verwarm 1,5 minuut op laag vuur.
Meng de helft van de Parmezaan door de risotto.
Breng op smaak met zout en peper. Garneer met verse kruiden en Parmezaanse kaas.
Dit recept gemakkelijk uitgewerkt in pdf.