Saffraanrisotto Gamba

Op zoek naar een verfijnd gerecht dat indruk maakt op je gasten? Deze risotto met gamba’s en saffraan is een perfecte keuze voor de horeca. De romige risotto, gecombineerd met de delicate smaak van saffraan en malse gamba’s, zorgt voor een culinaire beleving die eenvoudig te bereiden is, maar luxe oogt en smaakt.

Ingrediënten

Risotto (Smiling Cook)
Black tiger garnalen
Doperwten
Verse Bladspinazie
Citroen
Saffraan
Zout en peper

Bereiding

Bak de garnalen kort in olijfolie en zet apart.
Bak doperwten en spinazie in olijfolie tot de spinazie nog een bite heeft.
Voeg de risotto en saffraan toe en bak 2 minuten tot warm en smeuïg.
Meng de garnalen en citroenzeste door de risotto.
Breng op smaak met zout en peper. Garneer met garnalen en citroenzeste.

Dit recept gemakkelijk uitgewerkt in pdf.