Deze kleurrijke combinatie is niet alleen een feest voor het oog, maar ook een genot voor de smaakpapillen. De romige textuur van risotto gaat perfect samen met de aardse zoetheid van rode biet en de frisse, romige smaak van geitenkaas

Ingrediënten
Risotto (Smiling Cook)
Bieten voorgekookt
Geitenkaas
Cranberry/zadenmix
Rode koolkiemen
Olijfolie
Sjalot gesnipperd
Zout en peper
Bereiding
Snijd een deel van de bietjes in brunoise en pureer de rest met een staafmixer.
Bak de sjalot 1 minuut in olijfolie. Voeg de bietjes in brunoise toe en bak 1 minuut mee.
Voeg de risotto toe en bak alles 2-3 minuten tot warm en smeuïg.
Meng de bietenpuree en een deel van de geitenkaas door de risotto.
Breng op smaak met zout en peper. Garneer met geitenkaas, koolkiemen, cranberry’s en zadenmix.
Dit recept gemakkelijk uitgewerkt in pdf.