Als je een liefhebber bent van Italiaanse smaken, dan is Pansotti met Burrata een gerecht dat je niet mag missen. Pansotti, een delicate gevulde pasta oorspronkelijk uit Ligurië, wordt vaak gevuld met een romige mix van ricotta en kruiden. Wanneer deze heerlijke pasta wordt gecombineerd met de zachte, romige textuur van burrata, ontstaat een smaakexplosie die zowel verfijnd als heerlijk is.

Ingrediënten
Pansotti Ricotta en Spinaci (Smiling Cook)
Primavera saus (Smiling Cook)
Mini Burrata
Parmezaan
Cherry tomaatjes
Aubergine
Verse basilicum
Zout en peper
Bereiding
Verwarm de Pansotti 5 minuten in heet water van 95 graden.
Snijd de aubergine in blokjes en bak of grill deze.
Verwarm de saus in een pan, magnetron of bain-marie.
Stapel de Pansotti in het midden van een bord en schep de Primavera-saus erover.
Voeg tomaatjes, aubergine en burrata toe. Garneer met basilicum en Parmezaanse kaas.
Dit recept gemakkelijk uitgewerkt in pdf.