Pappardelle Burrata

Pappardelle Burrata is een gerecht dat eenvoud en verfijning combineert in één onweerstaanbare maaltijd. Deze romige pasta belichaamt de smaak van de Italiaanse keuken, met brede linten pappardelle die perfect de rijke saus opnemen. De ster van het gerecht, burrata, voegt een weelderige zachtheid toe, terwijl sappige tomaten, verse basilicum en een vleugje olijfolie de smaken in balans brengen.

Ingrediënten

Pappardelle (ref. A20)
Mascarpone Rosso saus (ref. H25)

Burrata
Verse Basilicum

Chilivlokken
Olijfolie
Zout/peper

Bereiding

  1. Maak de pasta warm door deze 30 seconden in heet water (95 °C) met zout te verwarmen.

  2. Maak de saus warm in de pan samen met de chili vlokken.

  3. Meng de saus met de pasta.

  4. Schep het geheel op een mooi bord en garneer met de overige ingrediënten.

  5. Voeg naar smaak zout/peper toe.