Ben je op zoek naar een heerlijk en eenvoudig recept voor jouw horecazaak? Tagliatelle Primavera met kip is een perfecte keuze! Dit gerecht combineert malse stukjes kip met verse groenten zoals paprika, courgette en cherrytomaatjes, op smaak gebracht met een romige saus en geserveerd over lintvormige tagliatelle. Het is kleurrijk, smaakvol en eenvoudig te bereiden, wat het ideaal maakt voor drukke horeca-keukens.

Ingrediënten
5st. Tagliatelle (nestjes)
150g. Primavera saus
125g. Groentegrill Andalusië (1 beker)
125g. Kip ( 1 beker)
2st. Groene Asperges
4bl. Basilicum
15g. Grana Padano kaas (1 handje)
10g. Phase boter
Zout en peper
Bereiding
Zet een pan water op met een pastamandje erin
Verzamel alle ingrediënten in de juiste hoeveelheden, snij de asperges in 4en
Doe de 5 nestjes Tagliatelle voor 90 sec. in het kokende water en haal daarna het pastamandje uit het water en laat uitlekken
Bak de kipstukjes in phase tot ze bruin worden
Voeg na 1 minuut de 125g. groenten en de 8 stukjes asperges toe en bak het geheel nog ca. 2-3 minuten
Voeg dan de 150g. Primavera saus toe en bak dit ca. 1 minuut
Voeg de pasta toe en meng alles goed door elkaar
Verdeel de pasta, groenten, saus en baslicum mooi over het bord met een lepel
Pak een handje Grana Padano en maak deze iets kleiner er verdeel over het bord
Doe hier nog wat zout en peper overheen en het is klaar
Dit recept gemakkelijk uitgewerkt in pdf.