Fiore Scampi Garnalen

Op zoek naar een smaakvol en eenvoudig te bereiden gerecht voor jouw horecagelegenheid? Probeer deze fiore scampi met garnalen! Dit gerecht combineert de delicate, frisse smaken van scampi en garnalen met een rijke saus en perfect gegaarde pasta.

Ingrediënten

5st. Fiore Scampi Pasta
100g. Scampi Crema saus
9st. Garnalen
4st. Groene Asperges
10ml. Citroensap
15g. Grana Padano kaas (1 handje)
10g. Phase boter
Zout en peper

Bereiding

1. Zet een pan water op met een pastamandje erin
2. Verzamel alle ingrediënten in de juiste hoeveelheden
3. Doe de 4 asperges en 5 gevulde pasta voor 5 min. in het kokende water
4. Bak de 9 gamba’s in phase tot ze oranje worden ca. 2-3 minuten
5. Voeg dan de 100g. Scampi saus en het citroensap toe en bak dit ca. 1 minuut
6. Leg de pasta om en om met de asperges op het bord (zie foto)
7. Verdeel hier over de garnalen en de saus met een lepel
8. Pak een handje Grana Padano en maak deze iets kleiner er verdeel over het bord
9. Doe hier nog wat zout en peper overheen en het is klaar

 

Dit recept gemakkelijk uitgewerkt in pdf.