Vegan Oyster Mushroom Homemade Satay
Je zult het vlees niet missen als je deze Vegan Spiesjes probeert, gemaakt met Oesterzwammen en een vegan homemade satésaus. Serveer met een knapperige salade of sticky rice.
Sigaya maakt authentieke sauzen op basis van originele Oosterse recepten. Alle sauzen zijn 100% vegan: zonder conserveermiddelen, smaakmakers en kunstmatige kleur- en smaakstoffen.
De Sigaya sauzen zijn breed inzetbaar, de mogelijkheden zijn eindeloos. Gebruik ze bijvoorbeeld om:
Pittige, lichtzoete sesamsaus op basis van authentieke Koreaanse receptuur.
Deze ketjapsaus met knoflook is op basis van authentieke
Indonesische receptuur.
Deze saus van sinaasappel met chili is op basis van authentieke Chinese receptuur.
Klassieke Teriyaki saus op basis van authentieke Japanse receptuur.
Je zult het vlees niet missen als je deze Vegan Spiesjes probeert, gemaakt met Oesterzwammen en een vegan homemade satésaus. Serveer met een knapperige salade of sticky rice.
Zoveel heerlijke smaken en texturen: knapperige groenten, knapperige tofu en geroosterde cashewnoten in de heerlijkste saus. Je kunt het serveren met rijst of noedels als je wilt.
Absoluut boordevol umami-smaken, dit is een vegetarische kom van verrukkelijkheid. De aardse, sappige paddenstoelen zijn een geweldige drager voor de zoete en nootachtige buchimsaus en de sugarsnaps en sperziebonen voegen crunch toe samen met de zoute, nootachtige gomashio.
De adviseurs van M Kitchen staan je graag te woord.
Samen bespreken jullie de huidige situatie en denken ze graag met je mee.
We zijn benieuwd wat wij voor jou kunnen doen?