Zoveel heerlijke smaken en texturen: knapperige groenten, knapperige tofu en geroosterde cashewnoten in de heerlijkste saus. Je kunt het serveren met rijst of noedels als je wilt.
Ingrediënten
Orange Chili Saus
Lente-uitjes
Kokosnootolie
Knoflook
Verse gember
Wortel
Courgette
Rode peper
Tofu
Cashewnoten
Koriander
Bereiding
- Fruit de lente-uitjes in 1 eetlepel kokosolie in een koekenpan gedurende 4-5 minuten tot ze zacht zijn. Voeg de knoflook en gember toe en bak nog een minuutje. Voeg de groenten toe en roer 4-5 minuten tot ze zacht zijn. Zet het vuur uit terwijl je de tofu bakt en maak de saus.
- Verhit 1 theelepel kokosolie in een grote koekenpan of wok. Bak de tofu 1-2 minuten aan elke kant tot ze bruin en krokant zijn, leg ze op een bord en houd ze warm.
- Voeg de saus toe aan de pan met de groenten, roer om te combineren en zet het vuur middelhoog. Kook 1-2 minuten om door te warmen.
- Serveer de groenten met de krokante tofu, geroosterde cashewnoten en koriander.
Reactie plaatsen
Reacties