Deze lekkere pasta kan je op diverse manieren bereiden. In de pan of wok vinden wij het lekkerst. Maar je kunt ook allle ingrediënten koud verwerken en als heerlijke kant-en-klare maaltijd verwarmen in een magnetron, turbochef of steamer.

Ingrediënten

Penne (ref. A10)
Carbonarasaus (ref. H8)
Spekjes
Champignons
Rucola
Parmezaan

Bereiding

  1. Ontdooi de pasta in heet water of laat deze vooraf ontdooien in de koelkast.
  2. Verhit olijfolie in een pan en bak de spekjes en champignons goudbruin.
  3. Voeg de saus en de helft van de Parmezaanse kaas toe. Maak de saus glad met een beetje pastawater.
  4. Meng de pasta door de saus en breng op smaak met peper.
  5. Serveer op een bord en garneer met de resterende Parmezaanse kaas en rucola.

Dit recept gemakkelijk uitgewerkt in pdf.