Deze lekkere pasta kan je op diverse manieren bereiden. In de pan of wok vinden wij het lekkerst. Maar je kunt ook allle ingrediënten koud verwerken en als heerlijke kant-en-klare maaltijd verwarmen in een magnetron, turbochef of steamer.

Ingrediënten

Penne (ref. A3)
Mascarpone Rosso (ref. H25)
Kipfiletblokjes (ref. 18112)
Cherry tomaatjes
Zoete puntpaprika
Verse spinazie
Basilicum
Parmezaan

Bereiding

  1. Ontdooi de pasta in heet water of laat deze vooraf ontdooien in de koelkast.
  2. Verhit olijfolie in een pan en bak de kip samen met de verse groenten ongeveer 2 minuten.
  3. Voeg de saus toe en breng op smaak met zout en peper.
  4. Meng de pasta door de saus tot alles goed gemengd is.
  5. Serveer op een bord en garneer met Parmezaanse kaas en verse basilicum.

Dit recept gemakkelijk uitgewerkt in pdf.