Portobello Mac 'n Cheese

Mac n cheese, ofwel macaroni met kaas, is een klassieke comfortfood die iedereen kent en waarvan iedereen houdt. De combinatie van krokante portobello met de smeuïge en kaasachtige macaroni is een match made in heaven. De portobello is de perfecte vervanger voor de pasta en geeft deze gevulde portobello een knapperige textuur.

Het bereiden van deze gevulde portobello is eenvoudig. Begin door de paddenstoelen te reinigen, verwijder het stokje en bak deze vervolgens in de oven. Maak vervolgens de mac n cheese zoals je gewend bent, vul de portobello hiermee en bak nog eens in de oven totdat de kaas goudbruin is.

Als je op zoek bent naar een verrassend en smakelijk vegetarisch recept, dan is de portobello gevuld met mac n cheese een absolute aanrader. Probeer het eens en ervaar hoe deze twee klassiekers samen een onvergetelijke smaakervaring creëren.

Ingrediënten

Portobello

Mac 'n Cheese (The Smiling Cook)

Mac n cheese kruidenmix

Peterselie

Zout en peper

Bereiding

  1. Kruid de portobello met zout en peper en bak voor 10-12 min in de oven op 180 graden
  2. Verwarm de mac 'n cheese in een pan of magnetron
  3. Schep de mac 'n cheese op de portobello
  4. Garneer met de kruiden en peterselie

Tip voeg nog extra kaas toe bijvoorbeeld Cheddar of Parmezaan en gratineer het geheel nog even in de oven.

 

B12 - Mac & Cheese

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.