Dit recept voor een duo van truffelrisotto en ravioli tartufo biedt een luxe combinatie die gegarandeerd indruk maakt op uw gasten. De romige risotto, subtiel op smaak gebracht met truffeltapenade en verse Parmezaanse kaas, vormt een harmonieus geheel met de delicate ravioli gevuld met een rijke truffelvulling.

Ingrediënten
Risotto (Smiling Cook)
Ravioli Tartufo e Funghi (Smiling Cook)
Truffel salsa
Kastanje champignons
Shiitake
Parmezaan
Olijfolie
Verse tijm
Zout en peper
Bereiding
Verwarm de ravioli 5 minuten in water van 95 °C.
Bak de paddenstoelen in olijfolie en zet een paar apart voor garnering.
Voeg risotto, truffelsalsa en tijm toe, en bak 2 minuten totdat alles warm is en goed gemengd.
Meng de helft van de Parmezaanse kaas erdoor en breng op smaak met zout en peper.
Serveer en garneer met de apart gezette paddenstoelen, tijm en Parmezaanse kaas.
Dit recept gemakkelijk uitgewerkt in pdf.